La UEHC tornarà a jugar partits de lliga el proper cap de setmana

3623D4BB-D374-4457-B61B-42C78F250236

La Federació Catalana d’Handbol ha comunicat a la Unió Esportiva Handbol Calella, que la divisió de Primera Catalana passarà a nomenar-se Segona Nacional. A partir d’ara, la competició tindrà consideració estatal. Per tant, dependrà normativa i reglamentàriament de la Federació Espanyola d’Handbol. Aquest canvi substancial, permetrà que l’equip calellenc retorni a la competició de lliga el proper cap de setmana. Cal recordar que les competicions que depenen de les diferents federacions catalanes estan aturades a causa de les restriccions derivades de la pandèmia de la COVID-19.
El club ha rebut, també, el vist-i-plau de l’Ajuntament de Calella per la utilització del pavelló, tant pels entrenaments com pels partits del primer equip. Tot plegat sota els protocols de seguretat sanitària que inclou jugar els partits a porta tancada.

La lliga es reempendrà amb el mateix sistema anterior a l’aturada, és a dir, es jugaran dos partits cada cap de setmana i el següent es descansarà. La jornada de la represa, que es disputarà el cap de setmana entre el divendres 15 i diumenge 17 de gener, enfrontarà a la UEHC amb el Cardedeu. Encara està per determinar els dies, hores i ordres dels dos partits.
Abans de l’aturada, els calellencs ja van jugar dues jornades en un mateix cap setmana. Els de Toni Guijarro, van aconseguir una victòria a Granollers i al cap de dos dies van empatar a casa amb els vallesans.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat