Joventut Artística reprogramarà l’obra “El Pare” que es va suspendre per indisposició de la protagonista

El grup teatral calellenc ha confirmat que s’ha proposat al Grup Escènic Navàs que la representi el pròxim 31 de març, la qual cosa suposaria allargar una setmana la programació de la 45ena edició del concurs de teatre amateur Premi Ciutat de Calella. La vicepresidenta de Joventut Artística, Carme Horta, ha passat avui pel programa La Ciutat on ha agraït també la confiança que tenen moltes companyies amateurs del país amb el certamen local.

Horta ha explicat que l’obra que s’havia anunciat per diumenge passat al Teatre Orfeó Calellenc es va haver de suspendre a última hora per la indisposició d’una de les actrius del Grup Escènic Navàs. Era la segona representació que entrava a concurs, i ara podria passar a ser la que en tanqui la programació. Aquesta és la voluntat de Joventut Artística.

Els hem proposat que vinguin amb l’obra el 31 de març i allargar una setmana el concurs, que acaba el 24 de març, però d’aquesta manera poder fer l’obra de ‘El Pare’. Ara ens ho han de confirmar, tot i que ens van dir que quasi segur que sí.

La vicepresidenta de Joventut Artística ha posat de relleu la confiança que fan moltes companyies amateurs del país amb el certamen calellenc. Entre les fidels, enguany no hi ha el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, amb qui assegura mantenen una excel·lent relació de veïnatge i col·laboració.

N’hi ha que fa molts anys que les tenim, com els de Gràcia de Barcelona, els de Puigcerdà o Canet. Aquest any no hi participaran els de Pineda perquè no devien tenir obra disponible per presentar.

Ha explicat que la comissió organitzadora s’encarrega de visualitzar totes les obres que es presenten i en fan una selecció. Una feina que es pot arribar a allargar tres dies.

No es jutja l’obra sinó la interpretació i que el text tingui una mica de ganxo per al públic que ve a veure’ns. El jurat el formen Carmen Serra, Paola Martínez, Jordi Sola, Salvador Escamilla, Maria Rosa Serra, Toni Borja, Pilar Navarro i Carme Hora, que a més sóc la secretària.

El concurs amateur calellenc concedeix premis al millor conjunt, millor direcció i muntatge; a més dels premis individuals a la millor interpretació per actor i actriu principal i de repartiment. N’hi ha un d’especial atorgat per votació popular.

El concurs de teatre amateur Premi Ciutat de Calella es desenvolupa al Teatre Orfeó, que és la seu de Joventut Artística. Tot i que les propostes són totes elles interessants, per la vicepresidenta del grup calellenc n’hi ha una especialment recomanable.

‘El principi d’Arquímedes’, venen els de Fals com d’altres edicions. El 10 de febrer tindrem ‘Nit de Ràdio’ amb el grup Impuls Teatre de Molins de Rei; i després ve el Grup de Teatre de Gràcia amb una obra molt bona que es diu ‘Barcelona’, que havia interpretat l’Emma Vilarasau.

Les entrades es poden comprar els divendres, al matí, a taquilla del Teatre Orfeó Calellenc, i també una hora abans de la funció.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *