El TriCBM exigeix a la Federació Catalana de Triatló “tolerància zero” amb els abusos sexuals en el món de l’esport

stop abusos

Contundent reacció d’un grup de clubs catalans de triatló a la informació periodística sobre l’historial de condemnes per abusos sexuals que té un entrenador amb llicència de la Federació Catalana de Triatló. El TriCBM és un dels 25 signants del comunicat en què, a partir d’aquest article signat per Albert Llimós i publicat aquest passat cap de setmana, demanen a la junta directiva de la federació que se l’expulsi de forma immediata i, alhora, que exposi el seu posicionament en en relació a les “evidències” que s’hi recullen. Els clubs expressen el seu rebuig més absolut a qualsevol delicte sexual i exigeixen “tolerància zero” per part dels màxims representants del triatló a Catalunya.

L’entitat calellenca TriCBM és un dels 25 clubs de triatló de Catalunya que han signat un comunicat en què exigeixen a la Federació Catalana de Triatló que expulsi de manera immediata de Leo Armentano de qualsevol càrrec que pugui desenvolupar dins l’organització. L’entrenador, i segons l’article Els abusos sexuals al món de l’esport que publicava el diari Ara el passat divendres, acumula diverses condemnes. Segons l’escrit, té llicència federativa en vigor.

Les entitats reclamen alhora saber de manera oficial la posició de la Federació Catalana de Triatló davant les evidències exposades en la informació periodística. Acaben expressant el seu rebuig més absolut a qualsevol delicte sexual i n’exigeixen tolerància zero per part dels màxims representants del triatló a Catalunya.

A més del TriCBM, signen el comunicat els representants del CN Terrassa, el Fasttriatlon, o el Triatló l’Hospitalet; sumant-se així al moviment #stopabusos.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat