Quilos de roba solidària

Candini amb membres de la Fundació Humana
Candini amb membres de la Fundació Humana

La Fundació Humana ha recollit des de gener i fins a l’agost d’aquest any gairebé 28.000 quilos de roba i calçat usats en els contenidors distribuïts per Calella.

Concretament, durant tot l’any passat es van recollir 38.828 quilos. Humana gestiona el tèxtil utilitzat a la nostra ciutat des del 2004 en un servei totalment gratuït per als municipis que el tenen.

A partir de la gestió del tèxtil Humana Fundación Pueblo para Pueblo promou a tot Catalunya la protecció del medi ambient amb tallers de reciclatge, el lliurament de bons d’ajuda a la vestimenta i col·labora amb el programa Incorpora de l’Obra Social «La Caixa», així com amb iniciatives com la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

L’Ajuntament de Calella i Humana Fundación Pueblo para Pueblo han signat un conveni de col·laboració per a la implantació d’un programa d’agricultura urbana “3C”(Conreem, el Clima i la Comunitat). Els objectius principals que es recullen en el conveni són: sensibilitzar la població local en relació a un comportament sostenible amb el medi ambient; fomentar la cultura de l’agricultura ecològica a nivell local i promoure la integració social.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *