Lluís Llach parlarà a Calella sobre el procés constituent

El diputat de Junts pel Sí va ser designat a principis de març president de la comissió d’estudi del procés constituent, en substitució de Muriel Casals, l’expresidenta d’Òmnium Cultural. L’entitat al Montnegre organitza la xerrada que Lluís Llach oferirà demà a les 8 del vespre al Teatre Orfeó Calellenc, amb entrada gratuïta. Donarà detalls de la feina de reflexió i anàlisi que s’està fent en el marc de la comissió que integren cinc dels set partits de l’arc parlamentari.

Lluís Llach s’ha estrenat aquesta legislatura com a diputat del Parlament de Catalunya dins el grup de Junts pel Sí, tot i que en forma part en qualitat d’independent.

Arran del decés de Muriel Casals, Llach va fer-se càrrec de la presidència de la comissió d’estudi del procés constituent, un espai de reflexió i anàlisi sobre com s’ha d’avançar cap a la constitució d’un Estat propi per a Catalunya.

Per parlar sobre la feina que s’està fent i amb quins terminis treballen, el diputat de Junts pel Sí serà aquest dissabte 16 d’abril a Calella, en un acte organitzat per Òmnium Montnegre i que tindrà lloc a les 8 del vespre.

L’entrada serà lliure, respectant l’aforament de l’espai.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *