La campanya del SumaQuilòmetres s’adapta a la nova normalitat i regalarà també vals de compra de fins a 1.500 euros

Els comerciants de Calella han presentat avui la campanya de Nadal del Sumaquilòmetres, amb algunes novetats per adaptar-se a la situació de pandèmia. Els participants podran triar si volen fer un viatge amb un pressupost que va dels 350 als 1.200 euros; o si prefereixen guanyar un val de compra a les botigues de Calella Centre Comercial. El premi màxim és un xec de 1.500 euros. Ho hauran d’escollir en el moment que omplin les butlletes amb les enganxines dels quilòmetres que podran aconseguir fent les compres nadalenques als establiments associats. Es començaran a repartir l’1 de desembre.

La butlleta del SumaQuilòmetres presenta un total de 20 caselles que combinen regals de viatges i de vals de compra. Està dividida en quatre blocs, reservant els premis més importants per l’últim, el que requereix tenir més enganxines i demostrar més fidelitat al comerç local. Això és justament el que busca la campanya nadalenca de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial, que ha volgut mantenir els viatges encara que no siguin tan atractius i cridaners. El president Josep Maria Gallart ha reconegut que s’hi han vist abocats per la situació de pandèmia i la incertesa sobre les possibilitats de desplaçar-se que hi haurà l’any vinent.

Degut a les circumstàncies hem hagut de fer el canvi. Si es quedaran l’any que ve? No ho sé. Però jo sempre he defensar la campanya perquè sempre ha tingut molt èxit (…) Si algú li toca el premi gros també pot anar a una agència i gastar-s’ho en un viatge.

La campanya ofereix des d’un val de 150 euros fins a l’estrella de 1.500 euros. Entremig, quatre viatges amb pressupostos que van dels 350 euros als 1.200 euros. Se’n regalaran un total de 4. A més, com a premis complementaris, 8 sopars per a dues persones en restaurants de Calella, 4 entrades dobles pel Cicle Cultural de Calella i 4 entrades dobles pel musical Mamma Mia de l’Atsoc.

Els quilòmetres es repartiran per les botigues de l’associació que s’apuntin a la campanya del Nadal. Es poden identificar per la placa que hi ha a l’entrada del local. Gallart ha anunciat que en faran molta difusió per xarxes i que això tindrà el seu efecte.

Algun més s’apuntarà. Farem una campanya intensa per xarxes socials que farà remor i segur que engresca. Dubto que anem a menys. Sempre mentalitat positiva.

L’any passat es van recollir 23.000 butlletes de participació. El lema de les d’aquest any és Aquest Nadal, compra al comerç local. El president de l’associació de comerciants posa de relleu la importància que la gent confiï en les botigues de Calella i hi faci les compres de les festes perquè això els ajudarà a tenir una campanya més o menys normal. Reconeix però que la situació epidemiològica serà determinant.

Si la situació es relaxa i recuperem una mica de normalitat, la campanya anirà mitjanament bé (…) Sembla també que hi ha un parell de locals que estan preparant per obrir. Suposo que ho acceleraran per tenir-ho abans de festes.

El president de l’associació de comerciants Calella Centre Comercial ha celebrat la decisió de l’Ajuntament de mantenir la instal·lació i encesa de llums de Nadal perquè –segons ha dit– donarà alegria i positivisme durant les festes.

Per contra, ha estat molt crític amb el Govern de la Generalitat pels ajuts als autònoms. Es va fer una convocatòria extraordinària dotada amb 20 milions d’euros que s’han adjudicat als 10.000 primers sol·licitants. El procés s’ha fet a través d’internet i amb un desgavell que ha provocat que la portaveu hagi sortit a demanar disculpes. El president de l’associació de comerciants afirma que tot plegat ha estat una “presa de pèl”.

Som el col·lectiu que més paguem i menys drets tenim, i fan aquesta campanya a bombo i plateret dient que tots poden accedir als ajuts. Al final només hi ha hagut prestacions per a 10.000 autònoms. Per fer això, val mes que es quedin a casa. No és suficient que surtin a demanar disculpes mentre es donen les culpes els uns als altres.

El Departament de Treball ha informat que estudiarà l’ampliació d’aquest ajut i també la posada en funcionament d’un nou mecanisme per tramitar-lo perquè no es repeteixin les incidències informàtiques que han indignat molta gent.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *