La Campanya recollida de joguines de Creu Roja reparteix il·lusió entre més de 76 famílies

En el marc de la campanya “Cap nen sense joguina” Creu Roja ha repartit prop de 350 joguines a infants en situació de vulnerabilitat. L’entitat en col·laboració amb l’ajuntament de Calella, fan que les joguines arribin als infants de les famílies que ho necessiten i que, durant l’any, ja reben atenció social. Per poder repartir la màxima il·lusió el dia de Reis, l’entitat va fer durant tot el mes de desembre una campanya de recollida de joguines per diverses poblacions maresmenques. Com sempre es demanaven joguines noves, educatives, que no fossin bèl·liques ni sexistes; i que poguessin agradar a infants i joves de fins a dotze anys.

La campanya d’enguany, que s’ha dut a terme en col·laboració amb l’Ajuntament de Calella, ha estat un èxit, i és que 138 nens i nenes de 76 famílies diferents han estat beneficiats. Ho ha explicat Pilar Monter, coordinadora de la campanya de recollida de joguines.

Aquest any hem complert totes les expectatives que teníem, ha estat tot un èxit, ha anat tot molt bé. Hem cobert totes les necessitats de Calella. Teníem 138 nens de 75 famílies diferents i hem repartit unes 350 joguines més complements. I hem tingut enguany també uns punts de recollida bastant bons amb molt bona resposta.

A Calella hi havia diversos punts de recollida, la novetat però és que es va instal·lar una exposició en el magatzem que tenen al carrer Jovara perquè els pares o tutors dels nens poguessin seleccionar els regals que els van portar els Reis d’Orient.

La idea del magatzem ha estat un èxit. M’agradaria saber l’experiència dels usuaris, però la meva personal és molt bona. He vist a la gent contenta, agraïda, marxar amb il·lusió. No era tan fred, recollien ells les seves coses, era molt més personal i proper. El pare podia fer la carta dels infants i els Reis no s’equivocaven. Ha sigut una iniciativa molt bona que continuarem aquest any i si podem els propers.

La campanya de joguines ha arribat a més de 400 municipis catalans, gràcies a més de 1.100 voluntaris i voluntàries.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *