La CUP denuncia que treuen la informació de La Morra de les cartelleres municipals

Foto: @Nurieta_

Amb una fotografia compartida a les xarxes socials, la regidora de la CUP de Calella, Núria Freixas, ha denunciat públicament que es retiren els pòsters del Casal Popular La Morra de les cartelleres municipals. Ha passat aquest cap de setmana i no és la primera vegada. En declaracions a Ràdio Calella TV ha explicat que els cartells complien la normativa d’ús dels espais de publicitat.

Freixas, que també és membre de l’assemblea de La Morra, amb qui comparteixen local al carrer Sant Josep, ha relatat que els cartells en qüestió corresponen a les activitats programades per als dos pròxims divendres. Es van penjar diumenge i avui ja no hi són. La denúncia l’ha fet amb una piulada que acompanya amb una fotografia de la cartellera del carrer Església gairebé buida. La regidora de la CUP ha expressat el seu malestar en declaracions a Ràdio Calella TV.

Hem penjat cartells a les cartelleries del poble i justament la del carrer Indústria amb Església ahir dilluns ja no hi eren (…) Des de l’Ajuntament ens van explicar que els cartells vigents no es treuen, i els dos cartells que falten són d’activitats que s’han de fer aquest divendres i el següent. Eren cartells nets que no tapaven res. Que torni a passar el mateix d’ara fa un any ens molesta, evidentment.

Freixas ha exposat que no és la primera vegada que se’ls treu informació de les cartelleres municipals. Que a principis de l’any passat ho van patir i que, en aquell moment, un membre de l’assemblea de la CUP va demanar explicacions als treballadors de la Brigada Municipal que se n’estaven encarregant.

L’any passat quan es va obrir La Morra, un company de l’assemblea ja ho va comentar. I que fins i tot van tenir una enganxada amb el personal de la brigada (…) Diria que va quedar en una queixa a l’aire, va ser un temps previ a la campanya i no es van fer tràmits oficials.

Encara no han decidit si formalitzaran la denúncia que ara han fet a través de les xarxes socials.

Hem de parlar amb l’assemblea de La Morra per decidir com actuem i si hi vinculem la CUP en el sentit de portar-ho al Ple per mitjà d’un prec o pregunta. O que sigui La Morra que entri una instància a l’Ajuntament per demanar explicacions.

Núria Freixas ha dit que els cartells es reposaran el més aviat possible. Un anuncia una xerrada sobre comunicació d’esquerres a càrrec del col·lectiu de periodistes Cuellilargo, aquest divendres 17 de gener (19h); l’altre sobre les dues sessions del taller d’iniciació a la fotografia que es faran els dies 24 i 31 de gener.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *