La Festa Major de la Minerva portarà a Oques Grasses i Di-Versiones a Calella

L’Ajuntament de Calella segueix endavant amb la Festa Major de la Minerva amb una festivitat que estarà inevitablement marcada pel coronavirus i els efectes de la pandèmia. Així mateix, el consistori està organitzant un seguit d’activitats per la Festa Major que se celebrarà del 22 de setembre al 27. Enguany, i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, l’Ajuntament ha apostat per esdeveniments que puguin seguir-se des de casa i habilitarà «espais lliures de Covid» per celebrar els espectacles amb aforament limitat. De fet, tot i el coronavirus, Calella tornarà a tenir concerts de Festa Major, protagonitzats enguany per Oques Grasses i l’orquestra Di-Versiones.

El pregó d’aquest any estarà dedicat a les persones que han estat en primera línia lluitant contra la Covid-19. A causa de les restriccions, el pregó no podrà fer la posada en escena habitual i serà online. Es retransmetrà per Youtube, Facebook, Instagram, Twitter i al portal de l’Ajuntament de Calella. El pregó infantil, que també serà telemàtic, anirà a càrrec dels alumnes de l’Escola Freta. La Festa Major d’enguany no comptarà amb la fira d’atraccions per evitar aglomeracions.

L’Ajuntament ha habilitat una sèrie d’espais que han anomenat «lliures de covid» i que seran els escenaris dels espectacles presencials. Són el passeig Manuel Puigvert, la Sala Mozart, la Fàbrica Llobet-Guri i la plaça Lluis Gallart. Per poder assistir als espectacles caldrà comprar entrades anticipades per internet o la Sala Mozart.

Segons apunta l’Ajuntament, aquesta setmana s’acabarà de fer públic el programa complet i es posaran a la venda les entrades.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *