Ràdio Calella TV supera els 15.000 seguidors a les xarxes socials

L’empresa municipal de comunicació, Ràdio Calella TV, consolida la presència a Internet amb nous creixements de seguidors i seguidores als perfils actius en diverses xarxes socials i mantenint el nombre de visites anuals al portal d’informació i continguts multimèdia radiocalella.cat. Aconseguirà tancar l’any 2019 registrant un nou màxim d’audiència.

Instagram és la plataforma on Ràdio Calella TV ha experimentat un creixement més important en els últims mesos, arribant als 2.180 seguidors i seguidores, que estan al dia de l’actualitat local, tant a nivell informatiu com cultural i esportiu.

La pàgina de Facebook  és la que registra el màxim d’audiència amb 7.811 usuaris únics, una xifra que suposa un increment del 13,84% respecte l’any passat. La plataforma social ha esdevingut un lloc on es poden trobar els enllaços de les notícies del dia, vídeos d’esdeveniments rellevants, a més de les entrevistes en directe dels programes La Ciutat i La Banqueta.

El perfil a Twitter continua sent el lloc que permet estar puntualment informat de l’actualitat local i comarcal. Va ser una de les primeres xarxes socials per les que va apostar l’empresa municipal de comunicació i ara aplega 3.310 seguidors i seguidores. En l’últim any s’hi han compartit una mitjana de 194 missatges mensuals.

El canal de Youtube de Ràdio Calella TV compta amb 1.782 subscriptors i ha arribat a les 233.622 visualitzacions en l’últim any. El més vist del 2019 és el vídeo d’un grup de dofins nedant a dues milles de distància de la costa calellenca. En l’històric des del 2009, les imatges més vistes del canal són les que recullen les càrregues d’agents de la Guàrdia Civil de paisà a l’exterior de l’Hotel Vila la nit de l’1 d’octubre del 2017.

Tots aquests continguts es poden trobar al portal de notícies i contingut multimèdia radiocalellatv.cat, on també es poden recuperar els àudios i vídeos dels directes. Durant el 2019 ha tingut 165.150 visitants únics, que han visitat 745.000 entrades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *