La Gala dels Tres Tenors exhaureix totes les entrades

tres-tenors

La Gala dels Tres Tenors que es farà aquest diumenge 27 de setembre en el marc de la Festa Major de la Minerva, ha exhaurit totes les entrades. Un homenatge al famós concert dels tenors Josep Carreras, Plácido Domingo i Luciano Pavarotti, ara fa just 30 anys, que tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet Guri

Els tenors Albert Deprius, Carles Cosías i Josep Fadó, acompanyats pel pianista Josep Buforn i el Cor Harmonia, pujaran a l’escenari de la Polivalent aquest diumenge a les 19h de la tarda, per interpretar fragments populars d’òpera, sarsueles i napolitanes.

Ho ha explicat Albert Deprius.

Farem els ”hits” de l’òpera, àries i sarsuela, i napolitanes. Algunes peces les cantem els tenors sols, algunes les fem a trio, la majoria acompanyades pel Cor Harmonia que també hi participa. El Cor també farà dues interpretacions en solitari amb dues obres importants de Verdi: el famós ”Cor d’Esclaus” de l’òpera ”Nabucco” i de l’òpera ”Macbeth”, ”Patria Oppressa”. En aquest cas, més que un cor és tota una escena. Interpretarem tots plegats una part de cor, alguna intervenció de tenor solista, i al final els tres tenors i el cor. Serà el primer número del concert; després seguiran àries d’òpera i sarsuela, i napolitanes.

Albert Deprius ha volgut agrair a l’Ajuntament de Calella la seva sensibilitat envers la cultura, en uns moments on la practica totalitat de les actuacions estan suspeses.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat