La Minerva col·labora amb la Marató amb un esmorzar i una parada solidària

entrada_minerva

Nens, nenes i mestres de l’escola La Minerva gaudiran demà d’un esmorzar solidari a benefici de la Marató de TV3. L’AMPA de l’escola organitzarà dissabte una parada també per recaptar fons les malalties infeccioses.

Les famílies dels alumnes faran pastissos casolans que compartiran amb tots els membres de l’escola. Així ho ha explicat la presidenta de l’AMPA, Ruth Soteras.

“Des de l’escola, cada any s’organitza un esmorzar solidari, que consisteix en que els pares i alumnes de tots els cursos de La Minerva elaborem una coca, un pastís, un esmorzar i es comparteix amb tota la gent de l’escola. Es fan porcions i es venen a 1 euro. És una cosa que cada any té molt d’èxit perquè hi ha molta varietat, és una cosa diferent. I tots els diners recaptats aniran a la Marató”

Des de l’AMPA també han volgut col·laborar amb la Marató i muntaran una parada a la plaça de l’Església en la que vendran, entre d’altres, manualitats, dolçosi joguines.

“Des de l’AMPA, fem la parada com l’AMPA del Salicrú, ens posem a la plaça de l’Església i elaborem manualitats per vendre, aquest any farem un mercat de joguines, que hem demanat col·laboració a tots els pares i mares, que ens portin joguines que no facin servir i que estiguin bé, per vendre-les en benefici de la Marató. A part de les joguines, moltes mames ens porten pastissos, galetes…”

La parada es podrà visitar dissabte de 10 del matí a 21 de la nit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat