La nova càmera de control de trànsit de la part alta del carrer Sant Joan ha posat 844 denúncies

La càmera detecta les matrícules dels cotxes que no tenen autorització per entrar al carrer Sant Joan
La càmera detecta les matrícules dels cotxes que no tenen autorització per entrar al carrer Sant Joan

El sistema de reconeixement automàtic de matrícules es va instal·lar coincidint amb el trasllat de l’Escola Doctor Carles Salicrú -ara Escola el Far- a la Fàbrica Llobet-Guri. Des del passa 16 d’abril ha tramitat 844 denúncies, perquè està prohibit circular-hi en les hores d’entrada i sortida dels alumnes durant el curs. En va donar la dada el tinent d’Alcaldia de Seguretat, Albert Torrent, responent a una pregunta formulada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA.

Torrent ha fet una valoració molt positiva del nou sistema de control de trànsit perquè, va dir, compleix amb l’objectiu que es pretenia. Tot i això, va assegurar que seguiran treballant per millorar la senyalització i reduir així el nombre de denúncies per infraccions. En aquest sentit va anunciar que de cara a setembre es posaran noves indicacions a la carretera Nacional 2, en els dos sentits de circulació, al voltant del carrer Sant Joan.

Mentre les càmeres posin una sola denúncia nosaltres continuarem treballant per fer-ho més entenedor. El dia que torni a funcionar la càmera, quan comenci el curs, haurem instal·lat una senyal prèvia a cada costat del sentit de la marxa de l’N-II que informarà de la prohibició de girar a dreta o espera en l’horari estipulat. Sota la senyal amb leds també hi posarem un semàfor com els del carrer Jovara que estarà en taronja quan la càmera no funcioni i en vermell quan estigui funcionant.

El sistema de reconeixement automàtic de matrícules permet l’entrada de cotxes dels veïns amb aparcament al carrer Sant Joan, Avinguda del Parc i part alta de Sant Pere. Es tornarà a posar en funcionament a partir del setembre. La prohibició d’accés serà en diverses franges horàries: de 9.30 a 9.15h; de 12:15 a 13.00h; de 14:30 a 15.15h i de 16.15h a 17.00h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *