La nova pancarta col·locada al segon pis de l’Ajuntament

Després d’un cap de setmana mogut a causa dels símbols que van aparèixer al balcó del consistori. Aquesta tarda, l’Ajuntament de Calella ha penjat una pancarta on es pot llegir ‘Llibertat presos polítics’. En aquesta ocasió ha estat col·locada en el segon pis i les seves dimensions són superiors a l’anterior. El llaç groc segueix en el balcó de la primera planta.

En el ple de setembre va quedar aprovada la moció per la restitució de la pancarta que reclama la llibertat dels presos polítics i les preses polítiques. L’absència de la pancarta i el llaç groc en els primers dies de Festa Major va provocar la reacció d’ERC. I durant el cap de setmana van aparèixer símbols al balcó de l’Ajuntament. Com els explicàvem aquest matí, l’alcadessa Montserrat Candini ha carregat contra els republicans declarant que ella mateixa els va comunicar que s’havia encarregat una pancarta de grans dimensions però que el fabricant s’ha endarrerit en l’entrega.
Finalment, aquesta tarda l’Ajuntament ha restituït la pancarta on es llegeix ‘Llibertat presos polítics’. En aquesta ocasió ha estat col·locada en el segon pis al centre de l’edifici. El llaç groc segueix en el balcó de la primera planta.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *