La Parròquia de Calella organitza un viatge de pelegrinatge a Terra Santa

Del 28 d’agost al 6 de setembre, descobrint els llocs més emblemàtics de l’Evangeli com Galilea, la Basílica de l’Anunciació, el Mar Mort, la Muntanya de les Oliveres, Jerusalem o Petra. És un viatge obert, el segon de pelegrinatge que organitza la Parròquia de Calella, pel qual aquest dijous es farà una trobada informativa. A les 18:45h al Centre Parroquial del carrer Jovara.

El responsable de la Parròquia de Calella, mossèn Cinto Busquet, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que en el viatge de pelegrinatge de l’any passat hi van participar una vuitantena de persones i que l’experiència va ser per a tots positiva. Per això es repeteix la iniciativa.

Va ser realment un moment de veure llocs i viure una experiència profunda a la terra de jesús. Veure el llegat de la història i sentir el que va passar fa dos mil anys (…) Hi ha novetats en el sentit que hem afegit la visita d’un dia a Petra, Jordània. A més de Terra Santa també anirem a descobrir les ruïnes de Petra.

El viatge de pelegrinatge a Terra Santa s’ha organitzat amb la premissa de garantir el confort dels viatges, tant en els diversos hotels on s’allotjaran com també dels desplaçaments; tenint en compte les temperatures que s’esperen per a finals d’agost a la zona.

Tot plegat són dos mil euros entre avió, estades i desplaçaments (…) Certament es necessita un mínim d’estar en forma. Pot venir qualsevol persona gran però que es vegi amb cor de caminar mínimament perquè seria una llàstima anar-hi o no poder visitar-ho tot.

La reunió informativa es farà aquest dijous a les 18:45h al Centre Parroquial. La informació també està disponible al web de la Parròquia de Calella, fins i tot amb el pla de viatge que s’ha previst durant els deu dies de pelegrinatge.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al responsable de la Parròquia de Calella, Cinto Busquet.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *