La Policia Local torna a autoritzar talls de carrer

Amb la relaxació de les restriccions per l’Estat d’Alarma el passat 14 d’abril el sector de la construcció va poder reprendre la seva activitat. Ara l’Ajuntament de Calella adaptant-se aquests canvis del Decret d’estat d’alarma ha tornat a autoritzar els talls de carrer després de gairebé un mes. Les obres continuen i per facilitar la seva feina s’han tornat a tallar trams de carrer. Això si, no totes les obres estan permeses i segons el BOE queden suspeses les obres en edificis on hi visqui o hi treballi gent, per evitar-ne el risc de contagi de la Covid-19. En aquests espais només es permetrà fer-hi obres si són de caràcter urgent.

El veto a les obres té excepcions però, sí que es podrà treballar en aquelles que s’estiguin construint obra nova, on no hi hagi persones alienes a l’edifici afectat o quan es pugui dividir l’edifici perquè els treballadors de la construcció no es trobin amb la resta de persones. Amb aquestes excepcions la construcció ha reprès la normalitat i amb ella els talls de trams de carrer. A Calella es van començar autoritzar ahir. El regidor de seguretat, Josep Torres, ha explicat que aquests talls es fan de manera molt puntual.

Era una incongruència que les obres poguessin treballar, però no tinguessin material. Per tant ens hem vist obligats a facilitar talls de carrer. Però són molt puntuals i controlant molt la durada i el moment, per evitar donar una sensació de normalitat.

Aquestes restriccions estaran vigents, si no hi ha cap contraordre, fins al final de l’estat d’alarma previst pel 10 de maig. L’ajuntament per la seva part, manté les obres públiques paralitzades fins a la fi del confinament total.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Jaume Torrent Coll ha dit:

    Per quan la reobertura del mercat setmanal(domes de fuita,verdura i comestibles)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *