La remodelació de la Zona esportiva de la Muntanyeta es portarà a ple

En el proper ple municipal es portarà a debat la remodelació de la Zona Esportiva de la Muntanyeta. L’objectiu del govern municipal és que les obres de millora s’iniciïn l’any 2020 i inclouran la substitució de la gespa natural per artificial o mixta, la renovació del paviment de les pistes d’atletisme, el manteniment dels sis carrils, la renovació de la zona de salts i la reforma dels vestidors.

Marc Buch, regidor de l’àrea d’esports, explicava en declaracions Ràdio Calella TV, en què consistirà la remodelació de la zona esportiva de La Muntanyeta.

Això és una proposta que fa l’equip de govern també doncs consensuada amb l’oposició, el que estem fent doncs és desenvolupar el pla d’equipaments esportius. Aquest pla d’equipaments esportius deia doncs que un dels llocs més importants per intervenir era la muntanyeta, i el que deia doncs és la substitució de la gespa natural o mixta, la remodelació del paviment de les pistes d’atletisme, les zones de salt i els vestidors.

Les obres de millora de la Zona Esportiva de la Muntanyeta estan incloses dins del Pla d’Equipaments Esportius 2017-2027 i tindran un cost d’1,3 milions d’euros. A més, aquestes millores estan condicionades a l’aprovació en el ple, que ha de permetre disposar de la partida econòmica corresponent.

Per poder fer això nosaltres ja disposem d’uns diners, però necessitem també, per poder arribar al 1.300.000 euros, destinar-hi el romanent de tresoreria que tenim d’aquest any passat i això sí que ha d’anar aprovació del ple. Per tant fins al mes d’octubre, que no s’hagi aprovat això pel Ple, no podem assegurar que puguem tirar endavant aquesta proposta. El que sí que hem fet, és parlar-ho amb les diferents forces polítiques i els hi hem explicat aquesta proposta, així com hem informat als clubs més afectats que són el futbol i l’atletisme. La intenció és que si la proposta tira endavant començar-la a treballar a fons i que sigui una realitat el 2020.

La proposta es portarà a debat en el proper ple ordinari del mes d’octubre. De fet un dels principals objectius d’aquesta reforma és dotar de més usos el camp de futbol de la Muntanyeta. Un camp, que segons l’informe del Pla d’Equipament Esportius, està infrautilitzat i que amb les reformes de millora podria descongestionar el camp de futbol de mar.

De les actuacions previstes dins del Pla d’Equipaments esportius, a hores d’ara ja s’han realitzat diferents obres, com la canalització de les aigües i la instal·lació del parquet del pavelló, la instal·lació d’un nou mòdul a la base nàutica i les millores a la piscina municipal.
A finals d’agost també es va dur a terme una millora en la il·luminació del Camp de Mar, després que el CF Calella manifestés públicament problemes en l’enllumenat que dificultaven la pràctica esportiva.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *