La Sala Mozart es converteix en una agència matrimonial amb l’obra “7 d’amor”

Agència matrimonial 7 d’amor és la proposta d’aquest cap de setmana del cicle cultural de la Sala Mozart. Una obra còmica i caricaturesca en la que un grup de dones busquen parella en un speed dating. Totes elles interpretades per l’actriu Eugènia Casanovas.

En una entrevista a l’Info Vespre, l’actriu ha detallat quins són els personatges que es poden trobar els espectadors.

Són set dones, set personatges totalment diferents els uns dels altres, que van a l’agència matrimonial a buscar parella. El que antigament es feia d’anar a les agències doncs ara ho hem modernitzat una mica. Tenim una pollera, una regidora del PP, tenim una dona que treballa a un centre comercial i és com mig esotèrica i va acompanyada de tota la família que està morta, tenim una prostituta que ha tingut un accident i està de baixa laboral, tenim una noia que és una exdrogoaddicte que està en tractament, després tenim a la senyora Rafaela, que és una senyora de la neteja, i finalment tenim a la Soraya, que és una ex monja de la neteja, que acaba de sortir del convent i decideix que ha canviat de parer i que veritablement vol un home.

El públic també tindrà un paper important i decisiu en el transcurs de l’obra. Podrà fer preguntes com si es tractés de l’entrevistador de l’agència i també escollirà quina de les dones serà la seleccionada.

La veritat és que l’obra, si el públic no pregunta l’obra funciona, però si el públic pregunta la veritat és que és molt més divertida, perquè es tracta d’improvisar i és quan la gent s’ho passa més bé. Jo recomano al públic que no tingui vergonya i que pregunti, que no deixi de ser un joc.

Agència matrimonial 7 d’amor es representarà aquest dissabte a les 21:30 h a la Sala Mozart. Les entrades ja són a la venda a la pàgina web www.tictactiquet.com i a la Sala Mozart al preu de 8 euros.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a l’actriu Eugènia Casanovas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *