“La taverna de la Rosita” tanca la temporada del Concurs de Teatre Amateur

La temporada de teatre amateur de Calella que organitza Joventut Artística arriba al seu final. Aquest diumenge es farà l’última representació que entra a concurs. Anirà a càrrec de la companyia terrassenca Qollunaka Grup de Teatre amb “La taverna de la Rosita”, una obra musical de temàtica marinera escrita per Ramon Alcaraz i que omplirà l’escenari de l’Orfeó amb un repartiment de 14 actors i actrius.

L’obra està ambientada a finals del segle XIX en un poble català de pescadors, inspirada en grans clàssics catalans. En Joan i en Carles són companys de jocs des de petits i han crescut enamorats de la Marina, la filla de la Rosita, la tavernera del poble. Es presenta la història d’un triangle amorós amb el rerefons de la Guerra de Cuba, que transporta a èpoques pretèrites no tan llunyanes.

La taverna de la Rosita, sota la direcció de Josep Manel Martínez, es posarà en escena aquest diumenge 6 de març a l’Orfeó (18.30h), tancant la programació del Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella que convoca Joventut Artística, amb el suport de l’Ajuntament. Les entrades es podran comprar a taquilla 45 minuts abans de la funció.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *