La Segona Nit de Tapes al Mercat vol millorar encara més l’èxit aconseguit al desembre

Primera Nit de Tapes, 19/12/15

Aquest dissabte el Mercat Municipal tornarà a obrir portes entre les set del vespre i les dotze de la nit per celebrar la segona edició de la Nit de Tapes. La primera va ser un èxit absolut i, per això, ara hi tornen.

La gran assistència de gent a la primera Nit de Tapes ha animat als paradistes a repetir l’experiència. Com que va anar molt bé han decidit no modificar el model general i fer més o menys el mateix que es va fer el 19 de desembre. Ho ha explicat Noel Prats, paradista de «La Petita Europa». “Suposo que cada parada prepara les seves tapes. Hi ha més o menys el mateix que l’última vegada, i ens visitaran alguns comerços exteriors com la primera vegada, que vam tenir Los Extremeños, la pastisseria Solís i altres. Però aquesta vegada també n’hi haurà més i cada parada actual del Mercat estarà ocupada o per les nostres mateixes parades o per visitants que ens venen a fer companyia la Nit de Tapes. I a la Sala de l’Espai Mercat també hi haurà música en viu, com l’altra vegada“.

A la primera Nit de Tapes hi va haver llargues cues i els paradistes van veure’s desbordats. En aquesta segona edició de la jornada s’intentarà corregir alguns aspectes que evitin les llargues cues i tot plegat sigui més àgil. “Hem fet una petita reunió per saber què havia fallat l’any passat, que la gent no podia entrar. I hi haurà més taules de peu i no tantes d’assegudes. Així es podrà circular millor. Esperem que tothom vingui amb gana, que vinguin els que ja han vingut i els que no van poder venir la darrera vegada i ja els estem esperant, dissabte al vespre, a partir de les set al Mercat“.

Totes les tapes dels paradistes seran elaborades amb els productes frescos que es poden trobar al Mercat, i també seran d’alta qualitat les tapes que preparin els restauradors convidats.

Cada tapa valdrà entre 1 i 2 euros, tot i que les més elaborades o amb productes d’alta gamma, com les ostres, poden costar 3 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *