La taxa de reproducció del coronavirus torna a situar-se per sobre de l’1 a Calella

La pandèmia de la Covid recupera nivells expansius a Calella després de molts dies de contenció. Segons dades del grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC, la taxa de reproducció se situa en l’1,03 mentre que l’índex de risc es troba en els 129,03 punts (alt). Aquesta darrera setmana s’han diagnosticat 14 casos positius per coronavirus, mentre que l’acumulat dels últims 15 dies eleva la xifra als 33 casos.

Aquest dilluns, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha actualitzat la xifra de persones ingressades per Covid als seus centres. N’hi ha 37 a Calella: repartits a parts iguals entre l’Hospital Sant Jaume i el sociosanitari. La variació és d’1 pacient respecte el recompte de finals de la setmana passada.

A l’hopital s’han registrat 9 ingressos i 4 altes, i 1 defunció. A l’àmbit sociosanitari, no hi ha hagut cap nova entrada però s’han donat 5 altes.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 9 persones.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *