La UEHC obre un equip per persones amb discapacitat intel·lectual

De cara a la nova temporada, la UEHC obrirà un nou equip per a persones amb discapacitat intel·lectual, una iniciativa que neix amb la col·laboració de l’Associació De mano en mano, una entitat sense ànim de lucre que facilita la integració de persones en situació de vulnerabilitat a través de la pràctica de l’esport. Un equip amb el que estan treballant des de finals de la temporada passada i on ja han participat membres de l’Encenall.

Ho ha avançat el president de la UEHC, Andrés Garcia, en una entrevista al programa La Banqueta.

És una cosa que ja vam començar a treballar la temporada passada. Ens hem posat d’acord amb una associació que es diu De mano en mano que treballa l’handbol per discapacitats intel·lectuals. Hi ha una lliga regulada amb les seves normes, amb la seva puntuació i fa uns 3 o 4 anys que la lliga està en marxa. Ara són uns 14 o 15 equips a nivell de Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès… Al final de la temporada passada ens vam posar d’acord, van venir sobretot els de l’Encenall, que és dels Amics i Voluntaris de l’Hospital de Calella, i van venir a fer 6 o 7 entrenaments, entusiasmats, i ja comencem, la setmana que ve segurament.

També han presentat al nou coordinador esportiu del club, Carles Morales, qui ha destacat la seva voluntat de treballar amb les escoles perquè els nens aprenguin l’esport i ampliar el nombre d’equips.

El club ja el coneixia, no em venia de nou. Quan l’Andrés em va dir si volia ser el coordinador li vaig dir que sí, que jo l’ajudaria en tot el que fes falta. Els clubs aquests que a vegades som molt llunyans del que és l’handbol, que el Vallès Oriental té molt d’handbol i aquí al Maresme estem com una illa i hem d’intentar treballar molt des de sota per poder fer créixer l’handbol a nivell de club.

La nova temporada començarà sense reforços pel sènior, una situació que donarà moltes oportunitats als jugadors del sènior B. Garcia ha posat de relleu la seva satisfacció per la renovació del porter.

Durant tot el mes de setembre, la UEHC fa jornada de portes obertes els dimarts i dijous a partir de les 17:30h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *