La UEHC suspèn les Quines de Nadal

Quines 2021

Les Quines de Nadal de la UEHC s’han acabat. El club ha comunicat aquest matí que suspèn les dues rifes pendents, la d’aquest diumenge i l’especial de nit del 7 de gener, atesa la situació epidemiològica actual. El seu president Andrés Garcia ho ha explicat a La Ciutat.

El president de la UEHC ha exposat que han pres la decisió en un exercici de responsabilitat i sensatesa.

Des de l’Ajuntament no m’han donat cap indicació, però hem decidit que el més sensat era anul·lar-lo perquè posar 400 o 500 persones a la fàbrica, amb la que està caient, no tocava.

El club, que ja l’han passat no va poder celebrar les Quines, les havia reprès aquest Nadal amb moltes ganes i amb premis ben sucosos. De les quatre sessions programades se n’han pogut celebrar tres, i això els reportarà alguns ingressos. Garcia ha dit que el més important és que no hi perdran diners gràcies als acords que tenen amb les empreses que els col·laboren.

Normalment ens facturen i paguem el que acaba sortint a les Quines. La moto és de Xavi Motos, que sempre col·labora amb nosaltres, i no l’haurem de pagar. Les Quines són molt importants per la UEHC a nivell econòmic, alguna cosa haurem tret però res d’extraordinari.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *