La Volta del centenari sortirà de Calella i tindrà una penúltima etapa amb arribada a Mataró

volta

La volta Ciclista a Catalunya ja té dates oficials. Durant les últimes setmanes, s’han anat anunciant bona part dels acords amb els municipis que acolliran una sortida o una arribada, però ha estat ara quan s’ha donat a conèixer l’ordre exacte de les 7 etapes de la ronda catalana. Calella donarà el tret de sortida a l’edició del centenari amb l’etapa inaugural; mentre que Mataró serà l’arribada de a penúltima etapa, el dia abans que els millors ciclistes internacionals entrin a la capital catalana.

L’organització de la prova ciclista ha donat a conèixer el calendari i com seran les etapes de l’edició número 100 de la Volta, que tindrà lloc del 23 al 29 de març, amb una etapa final que discorrerà íntegrament per Barcelona.

recorregut volta

La Volta Ciclista a Catalunya farà la presentació oficial de la prova el pròxim 6 de febrer, en un acte que tindrà lloc a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya. Serà llavors quan es facin públics tots els detalls de quilometratge, ports puntuables i particularitats del recorregut.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat