Txarango anuncia un tercer concert a Mataró i exhaureix entrades en poques hores

Txarango ha anunciat un tercer concert en la seva gira de comiat a Mataró. Serà el proper 20 de setembre, però atenció perquè ha tornat a exhaurir les entrades en qüestió d’hores. Com va passar el desembre, quan el grup va anunciar la seva gira de comiat i en només dos dies va esgotar les 2.500 entrades posades a la venda pels concerts a la capital del Maresme. El nou concert se suma a les dues actuacions que farà Txarango a Mataró els dies 18 i 19 de setembre.

El grup català va anunciar el passat 16 de desembre que aquesta primavera publicarien el seu quart i últim disc, i que iniciarien una gira per presentar-lo i acomiadar-se de tots els seus seguidors. La gira començarà al juny i inclourà, finalment, un total de 41 actuacions arreu del territori català.
A partir del març del 2021, Txarango té previst encetar una gira europea que els portarà a Madrid, Bilbao, Amsterdam, París, Londres i Brussel·les. De cara al maig de l’any vinent, hi haurà un concert final, encara per determinar, on el grup s’acomiadarà definitivament dels seus fans.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.