Per Nadal, regala pots de bombolles de sabó solidàries

Ha arribat a Calella la campanya “Bufa la Bombolla” per col·laborar amb la Barcelona PID Foundation, que treballa per la difusió, la investigació i la recerca de les immunodeficiències primàries (IDP). L’impulsa la família de la Martina, una nena de 7 anys de Malgrat de Mar a qui se li va diagnosticar la malaltia ara en fa tres. Ella és una ‘nena bombolla’ ja que la immunodeficiència que pateix la fa especialment vulnerable a parit infeccions de gravetat diversa i necessita unes condicions de protecció especial. Consisteix en la venda de pots de bombolles de sabó al preu de 2 euros, dels quals 1,62 euros van directament a la fundació. En només un mes des que la van posar en funcionament, la campanya porta recaptats 3.720 euros.

Núria Tomàs, la mare de la Martina, ha visitat aquest matí els estudis de Ràdio Calella TV. En una entrevista a l’Info Migdia ha explicat com ha canviat la seva vida familiar arran del diagnòstic i com, a partir d’això, han constatat les grans mancances de finançament per a la recerca i la investigació de les immunodeficiències primàries.

Després d’entrar en contacte amb la Barcelona PID Foundation, integrada per part de l’equip mèdic que porta el cas de la Martina, van decidir col·laborar amb la difusió de la seva feina i contribuir també en les línies d’investigació que tenen obertes. D’aquí neix Bufa la Bombolla, que en la primera fase del projecte s’està desplegant en un àmbit restringit, a partir de la xarxa d’amics, familiars i associacions de la ciutat on viu; però l’objectiu a curt termini és que agafi volada i es faci més gran.

Els pots de bombolles de sabó, que preparen a mà, es venen en establiments de Malgrat de Mar, Palafolls i Girona; i també a Calella. A la Papereria Roger del carrer Amadeu. Podeu consultar les adreces a bufalabombolla.org, on també hi ha disponible l’estat de comptes de la campanya per garantir-ne la total transparència.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Núria Tomàs a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *