“La zapatera prodigiosa”, de Federico Garcia Lorca, aquest diumenge al Concurs de Teatre Amateur

El Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella arriba a l’equador de la programació de la seva 48 edició amb l’obra “La zapatera prodigiosa”, que l’Elenc Dramàtic del Centre Catòlic de Sant Vicenç dels Horts representarà aquest diumenge 13 de febrer a l’Orfeó Calellenc. És un clàssic del dramaturg granadí, que barreja realitat i fantasia, i mostra la lluita interior d’una dona que es debat entre la seva realitat i el que desitja.

La zapatera prodigiosa explica la història d’un matrimoni de conveniència, decidit per terceres persones, entre un sabater i la seva dona, una jove de la que tothom en malparla. Joan Pastor dirigeix el grup teatral de Sant Vicenç dels Horts, amb la direcció musical de Guillem Pujol i Oriol Estévez.

L’obra es podrà veure a l’Orfeó Calellenc, aquest diumenge 13 de febrer, a les 18.30h. Les entrades estaran disponibles a taquilla 45 minuts abans de la funció.

Nou premis a concurs

La nova direcció de Joventut Artística ha mantingut els criteris de la convocatòria del Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella, programant set obres que opten als premis individuals i de grup que s’entregaran un cop finalitzi la temporada.

S’han posat en escena Adreça desconeguda, del Grup de Teatre Esplais, Abans que arribi l’alemany, de 8uit de Teatre i Ella és ell i él es ella, de Kpel Teatre. Aquest cap de setmana serà el torn de l’Elenc Dramàtic del Centre Catòlic de Sant Vicenç dels Horts amb La zapatera prodigiosa. Quedaran Després de la pluja, d’Aquinahora Grup Teatre de Centelles, el 20 de febrer; Testimoni de càrrec, del Grup de Teatre El Centre; i La taverna de la Rosita, de Qollunaka Grup de Teatre.

El jurat entregarà els trofeus del certamen als primers classificats en els apartats individuals: millor actor de repartiment, millor actriu de repartiment, millor direcció, millor actor principal i millor actriu principal.

En grups, els premis de grup seran per al millor muntatge escènic, millor companyia, el de votació popular i el de participació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *