L’Ajuntament celebra avui el Consell de Convivència i Participació

Imatge d'arxiu

L’àrea de Participació Ciutadana de l’AJuntament de Calella ha convocat per a dos quarts de vuit del vespre una nova sessió del Consell de Convivència i Participació. A l’ordre del dia hi ha 3 punts. La renovació del reglament de Participació i Consell de Ciutat de Calella. El segon punt fa referència a la convocatòria de la figura del síndic de Calella i, per últim, la proposta dels participatius per aquest 2017.

La principal novetat que presenta l’equip de Govern en referència als pressupostos participatius per aquest 2017 és que no hi haurà els dos grans projectes de ciutat que proposava l’Ajuntament sinó que seran els ciutadans els qui proposin directament i escollin el o els projectes a desenvolupar. La partida continuarà sent la mateixa, 180.000 euros. Ens ha explicat el regidor de Participació Marc Buch: “La partida continua essent la mateixa, 180.000 euros, però com els dos primers anys hi havíen dos projectes de l’Ajuntament aquest any serà totalment la ciutadania qui farà les propostes, és a dir, que els 180.000 euros aniran destinats a propostes fetes per ciutadans no hi haurà cap proposta prèvia. I serà el ciutadà qui a través dels projectes dels altres ciutadans acabarà escollint quines són les que s’executen”.

En quant a la celebració del Consell de Convivència i Participació, que te lloc aquesta tard, en Marc Buch ha explicat a Ràdio Calella que s’establiran les bases perquè la gent es pugui presentar com a síndic del ciutadà de Calella: “El Síndic ja el vam aprovar en el seu moment en el reglament, i ara el que presentarem al Consell i per recollir les opinions de la gent, abans de passar al següent pas, és la creació de les bases perquè algú pugui presentar-se com a Síndic de la ciutat de Calella”

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb el regidor de Participació, Marc Buch.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *