L’Ajuntament contracta dos assessors en matèria d’habitatge i transparència

sanchez_soufian

L’Ajuntament de Calella ha incorporat des d’avui a dos assessors en matèria de transparència i habitatge. Són el politòleg, Soufian Laroussi i l’arquitecta, Lucía Sánchez. Les dues persones que el Govern Municipal ha contractat com a càrrecs de confiança perquè assessorin en les àrees de Transparència i Habitatge. La incorporació d’aquests dos assessors estava inclosa en els Pressupostos de 2020 que va aprovar en el Ple Municipal del 19 de desembre.

Soufian Laroussi, que anava de número 3 a la llista del PSC per a les municipals de Calella, és el nou assessor del Govern Municipal en matèria de transparència i bona governança. És graduat en Ciències Polítiques i Gestió Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat com a tècnic de relacions internacionals i de cooperació i desenvolupament a la Fundació Pau i Solidaritat. També ha estat professor d’economia a l’Escola Freta i ha treballat a diverses oficines de Caixabank.

Per altra banda, Lucía Sánchez, que anava de número set a la llista de Junts per Calella, passa a ser des d’avui la nova assessora del Govern Municipal en matèria d’habitatge. És graduada en arquitectura tècnica per la Universitat Politècnica de Catalunya amb postgrau en Constructions Management i treballa com a tècnic d’habitatge del Consell Comarcal del Maresme des de fa dotze anys. També ha format part del Consell Assessor de l’Alcaldia en matèria d’urbanisme des del 2010.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat