L’Ajuntament de Pineda de Mar i Autocars Calella signen un conveni per fomentar la formació i la creació de nous llocs de treball

Es durà a terme, una formació dual entre el Centre Innova i l’activitat pròpia de l’empresa

L’Ajuntament de Pineda de Mar i el Grup Autocars Calella, han signat aquest matí un conveni de col·laboració amb un doble objectiu: donar una formació professional àmplia dins del sector de la mobilitat de viatgers i en segon lloc, aconseguir la creació de nous llocs de treballs, estables i de qualitat.

Amb aquesta col·laboració, s’espera poder donar resposta a la necessitat que té el sector de transport de viatgers, estretament relacionat amb el turisme, principal motor econòmic de Pineda de Mar i de tota la comarca.
S’ofereix, entre d’altres aspectes, la possibilitat d’optar a ajudes, com ara la obtenció del carnet de conduir D, i les formacions específiques a mida dins del sector (conductors, mecànics, personal de control d’accessos, planxistes, guies turístiques, administratius especialitzats, operaris de neteja…).

En aquest conveni es posarà en marxa la formació professional dual, la qual, té com a objectiu ampliar la possibilitat de les empreses del sector per poder disposar de persones adequadament qualificades.

Aquesta formació permetrà a tothom qui formi part del programa combinar la formació específica en el Centre Innova de l’Ajuntament de Pineda de Mar i l’activitat en la pròpia empresa, per la qual cosa es valorarà especialment i a banda de les aptituds i competències, també l’actitud de les persones que hi participin.

En l’assignatura han estat presents l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, l’administrador del Grup Autocars Calella, Josep Onna, acompanyants del regidor adjunt a l’Alcaldia, Francesc Horta i de la Regidora coordinadora de govern, Centre Innova i Promoció Econòmica, Carme Aragonès.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *