L’Ajuntament desafecta la subvenció anual de 50.000 euros per a la Volta

Sortida volta corredors00000000

Calella ha redirigit la partida de 50.000 euros de subvenció per a la Volta Ciclista a afrontar la recuperació post-Covid-19. Així es va aprovar en l’última sessió del Ple Municipal, dins del paquet de modificacions pressupostàries fetes per dotar el pla de xoc per a la reactivació social i econòmica. L’organització de la prova ciclista va anunciar a finals d’abril la suspensió de l’edició del centenari, que es trasllada al març del 2021. Calella en Comú, que va votar a favor de la revisió pressupostària, va demanar ajustar la partida destinada a les proves IRONMAN que en principi s’han de celebrar el diumenge 4 d’octubre, tant la curta com la de llarga distància.

El portaveu dels comuns, Sebastián Tejada, va exposar que la coincidència del 70.3 i l’IRONMAN en un mateix dia suposarà una reducció del gruix de despeses logístiques i que això també caldria reflectir-ho a nivell pressupostari.

La concentració de les dues proves en el mes d’octubre, que esperem es puguin celebrar sense entrebancs, situa a l’empresa promotora i a l’ajuntament en situació de reducció de despeses (…) Per lògica d’economia d’escala, ha de ser així: no es munten les carpes i les graderies dues vegades, no es necessiten els serveis auxiliars per dos cops… Hi ha tot un estalvi que s’hauria de posar damunt la taula amb la cura que sigui necessària.

Tal com va informar Ràdio Calella TV, l’ajuntament i l’empresa IRONMAN s’han emplaçat a principis d’agost per tornar-se a reunir i decidir si tira endavant l’esdeveniment esportiu. El 70.3 Barcelona s’havia de disputar el passat mes de maig però per culpa de la crisi sanitària es va posposar a l’octubre, quan coincidirà amb el triatló de llarga distància.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *