El PSC Calella analitza què ha passat després de no aprovar els pressupostos

La diputada del PSC al Parlament Elena Díaz serà aquest dijous a la tarda a la seu socialista de Calella per explicar el motiu dels partits polítics per la incapacitat d’aprovar els pressupostos de la Generalitat. L’acte començarà a les 19 h.

Fa una setmana es debatia al Parlament de Catalunya l’aprovació dels Pressupostos per aquest 2024. Els partits polítics no es van posar d’acord i, aquell mateix dimecres, Pere Aragonès va convocar eleccions al Parlament pel 12 de maig. En aquella sessió hi va assistir Elena Díaz Torrevejano, diputada al Parlament de Catalunya i regidora de Caldes d’Estrac pel PSC, que acudeix aquest dijous a la seu dels socialistes calellencs per explicar els motius de la no-aprovació dels pressupostos en clau socialista.

Díaz Torrevejano és llicenciada en economia per la Universitat de Barcelona i ha treballat al gabinet jurídic de la UGT. Actualment forma part de diferents comissions parlamentàries, entre les quals la d’Economia i Hisenda. Serà a la seu del PSC (C/ Jovara, 103) a partir de les 19 h de la tarda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *