L’Ajuntament licita el nou enllumenat del complex esportiu Tomàs Claramunt

muntanyeta web ok 1

La reforma del complex esportiu Tomàs Claramunt s’arrodonirà amb la substitució de l’enllumenat per un sistema de llum més eficient. L’actuació està pressupostada en 85.000 euros i segueix l’objectiu de convertir-lo en un equipament mediambientalment sostenible. El consistori continua treballant perquè tingui més prestacions, sobretot per al públic i els acompanyants dels esportistes.

El tinent d’Alcaldia d’Esports, Marc Buch, ha confirmat d’entrada que s’ha aprovat licitar el projecte de substitució de l’enllumenat actual per un sistema de tecnologia led que, segons apunta, reporta diversos beneficis: econòmics, mediambientals i esportius.

Tenim unes torres de llum que funcionen amb tecnologia antiga i les substituirem per focus led d’alta eficiència. Això suposarà, d’una banda, un estalvi econòmic i recuperar la inversió, i de l’altra, la reducció d’emissions de gasos contaminats. A més, la pràctica esportiva serà més fàcil perquè ara, si saltava la llum, abans no es tornaven a encendre es trigaven 10 minuts. Ara, en cas d’apagada, serà instantani.

Aquesta actuació complementarà les obres que s’han fet a l’equipament municipal, que acaba de ser rebatejat, i que ha suposat la renovació de les pistes d’atletisme i la col·locació d’una catifa de gespa artificial al camp de futbol. També s’han reformat els vestidors, ara ja del tot operatius, que han estrenat sistema d’aerotèrmia –per a la climatització i l’aigua de les dutxes– i de plaques fotovoltaiques. La inversió feta s’eleva a l’1,3ME.

Buch ha avançat que es treballa sense descans per tirar endavant dos altres compromisos del Govern Municipal sobre el complex esportiu Tomàs Claramunt. El primer, que tingui servei de bar. En tractar-se d’un edifici públic, s’haurà de treure a concurs.

Aquest compromís es manté, s’hi està treballant des dels serveis jurídics. Tenen molt avançat i crec que abans de finals d’any podrem treure la licitació del bar. L’altre compromís que hem manifestat públicament és la construcció d’unes graderies, i hi estem treballant.

Buch es mostra satisfet del rendiment que està donant la zona esportiva calellenca, on aquest estiu s’hi ha disputat un torneig estatal de futbol i on el primer equip del CF Calella hi ha disputat un amistós.

Tothom està content amb les instal·lacions noves, que són de primer nivell. Falten coses perquè és molt gran, però la sensació que ens transmeten és que reuneix molt bones condicions per practicar esport.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat