L’Ajuntament obeeix el requeriment de Costes i retirarà les graderies del Camp de Futbol de Mar

El tinent d’Alcaldia de Serveis públics, Albert Torrent, ha confirmat en una entrevista a l’Info Migdia que l’ajuntament complirà amb l’ordre rebuda de Costes perquè es treguin les graderies de la instal·lació esportiva, col·locades tot just el mes de gener. Admet que l’actuació no havia rebut l’autorització prèvia i que, per tant, era possible arribar a aquest escenari.

Torrent ha exposat que s’ha pres la decisió per evitar haver de fer front a una sanció administrativa.

Aquesta setmana haurien d’estar retirades. La demarcació de Costes ens va dir que no estava autoritzada i ens donaven cinc dies per retirar-la. Els vam demanar mantenir-la fins dissabte pel partit de veterans del FC Barcelona, però aquesta setmana i per evitar sancions i multes al municipi es traurà.

No obstant això, el tinent d’Alcaldia de Serveis públics ha afirmat que l’alcaldessa ha intensificat els contactes per restituir les graderies de cara a la pròxima temporada. Torrent apunta que la formació de nou Govern a la Generalitat de Catalunya podria aplanar-los el camí en el seu objectiu per mantenir una “instal·lació vital”.

L’alcaldessa continuarà mantenint converses perquè entenem que és una instal·lació vital per a la ciutat. I continuarem treballant per defensar-lo i que la temporada vinent es pugui tornar a gaudir de les graderies.

El Govern Municipal té previst reunir-se a finals de setmana amb la directiva del CF Calella per abordar aquesta situació. L’entitat s’ha desmarcat de l’encartellada que es va fer la nit de dimecres a dijous a la nit reclamant que es mantinguin les graderies perquè són un element essencial per fer afició al futbol i animar l’equip.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al tinent d’Alcaldia de Serveis públics de l’Ajuntament de Calella, Albert Torrent.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *