L’Ajuntament vol que la Generalitat subvencioni les obres previstes a La Muntanyeta i la Sala Mozart

El projecte de remodelació dels vestidors de la Muntanyeta és un dels projectes que s’han presentat

La Generalitat de Catalunya ha dotat amb 250 milions d’euros a cobrir les necessitats inversores del món local per al període 2020-2024. Aquesta nova convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) es veu des de Calella com una oportunitat per cobrir bona part del cost de les obres que s’han de fer a La Muntanyeta i la Sala Mozart, que són els dos projectes escollits per concórrer-hi. Es demana un ajut global de 341.882,50 euros.

Segons s’indica en l’acord adoptat per la Junta de Goern Local, la prioritat inversora per a l’Ajuntament de Calella de cara a la nova convocatòria del PUOSC és la remodelació dels vestidors de la zona esportiva de La Muntanyeta. Per a executar les obres es sol·licita un ajut econòmic de 179.900 euros, que representa el 70% dels 257.000 euros del cost de l’actuació. Aquesta està calendaritzada per a la primera anualitat del pla, el 2020.

El segon projecte calellenc que opta a la convocatòria de la Generalitat de Catalunya és la reforma de la Sala Mozart. En concret, l’execució de la segona fase de les obres, amb una inversió prevista de 359.975 euros, i agendada per a l’any 2021. També es demana un ajut que cobrirà el 70% del cost de la intervenció: 251.982,50 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *