L’Ajuntament vol que la Generalitat subvencioni les obres previstes a La Muntanyeta i la Sala Mozart

El projecte de remodelació dels vestidors de la Muntanyeta és un dels projectes que s’han presentat
El projecte de remodelació dels vestidors de la Muntanyeta és un dels projectes que s’han presentat

La Generalitat de Catalunya ha dotat amb 250 milions d’euros a cobrir les necessitats inversores del món local per al període 2020-2024. Aquesta nova convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) es veu des de Calella com una oportunitat per cobrir bona part del cost de les obres que s’han de fer a La Muntanyeta i la Sala Mozart, que són els dos projectes escollits per concórrer-hi. Es demana un ajut global de 341.882,50 euros.

Segons s’indica en l’acord adoptat per la Junta de Goern Local, la prioritat inversora per a l’Ajuntament de Calella de cara a la nova convocatòria del PUOSC és la remodelació dels vestidors de la zona esportiva de La Muntanyeta. Per a executar les obres es sol·licita un ajut econòmic de 179.900 euros, que representa el 70% dels 257.000 euros del cost de l’actuació. Aquesta està calendaritzada per a la primera anualitat del pla, el 2020.

El segon projecte calellenc que opta a la convocatòria de la Generalitat de Catalunya és la reforma de la Sala Mozart. En concret, l’execució de la segona fase de les obres, amb una inversió prevista de 359.975 euros, i agendada per a l’any 2021. També es demana un ajut que cobrirà el 70% del cost de la intervenció: 251.982,50 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat