Calella per la Independència tornarà a encendre “espelmes per la llibertat” a benefici de La Marató

Imatge d'arxiu

Aquest divendres 6 de desembre, la territorial local de l’ANC farà l’acte que tradicionalment organitza a benefici de La Marató de TV3. És l’encesa d’una catifa d’espelmes -de llum led- a la plaça de l’Ajuntament, que substitueix l’enlairament de globus que s’havia fet a la Platja Gran. El punts de llum ja es poden trobar a la seu de Calella per la Independència, al carrer Bruguera, a canvi d’un donatiu de 2 euros.

La novetat d’aquest any és que les amb les espelmes il·luminaran la paraula “llibertat”, tal com ha explicat el portaveu de la territorial local de l’ANC, Josep Barri.

Des de l’any passat que fem la catifa d’espelmes. Vam fer una estelada però aquest any dibuixarem les lletres de la paraula Llibertat (…) Ens ha semblat que, en l’actual conjuntura política, podem llançar un missatge diferent i la paraula pot arribar a tothom a més de deixar anar un desig que tenim plenament incorporat.

Tota la recaptació es destinarà a la investigació de les malalties minoritàries. Les espelmes solidàries -de llum led per no embrutir el terra- ja es poden trobar a la seu de Calella per la Independència però també n’hi haurà divendres a la Plaça de l’Ajuntament.

Tota la recaptació que fem durant l’acte anirà destinada íntegrament a La Marató. Posem a la venda aquestes espelmes, que són llums led, i la gent que hi vulgui contribuir pot comprar el tiquet al local o el mateix dia allà. A canvi se la podrà quedar i nosaltres donarem els 2 euros a La Marató.

El portaveu de Calella per la Independència ha comentat que un cop s’hagi il·luminat la paraula “llibertat” hi haurà, també a la plaça, la trobada de tots els divendres de Músiques per la Llibertat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *