L’alcalde de Lloret de Mar reclama perllongament de la C-32

“Lloret de Mar fa moltes dècades que no té inversions en mobilitat” ha sentenciat aquest matí Adrià Lamelas, alcalde de Lloret de Mar, en una entrevista a LA CIUTAT. Lamelas s’ha mostrat partidari d’un perllongament de la C-32 i del tramvia entre Lloret de Mar i Blanes, després que el projecte hagi passat a la història després d’una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. També ha demanat claredat a la Generalitat respecte al projecte i més policies a la població.

L’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, reclama inversions en mobilitat a la població. Lamenta que la manca d’inversió en aquesta matèria respecte als darrers anys i, en una entrevista a LA CIUTAT, ha demanat a la Generalitat de Catalunya que compleixi les promeses i sigui clara respecte al perllongament de la C-32 i la pacificació de la N-II entre Blanes i Lloret:

Lamelas també s’ha mostrat favorable al perllongament de la C-32, un projecte que ja fa temps va estar sobre la taula i es va aturar en una batalla judicial. L’alcalde ha entès que hi hagi debat i ha assumit que “és molt necessari que hi hagi gent que estigui en contra” perquè, ha dit, “preservar el medi ambient és un repte de tots”.

En l’entrevista a LA CIUTAT, l’alcalde de Lloret de Mar ha descartat fer arribar el tren a la població, argumentant que no hi ha debat públic. També s’ha sumat a demanar més efectius de Mossos d’Esquadra. Precisament Lamela també ha signat la carta, conjuntament amb diferents alcaldes de l’Alt Maresme, que reclamen més efectius policials a la Generalitat de Catalunya.

Lloret de Mar ha superat recentment els 40.000 habitants. Lamelas ha expressat la voluntat de continuar creixent com a una de les principals destinacions turístiques de l’estat i ha expressat que un dels majors reptes del seu govern és buscar l’equilibri entre el descans dels veïns i l’oci nocturn.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *