L’ARTS d’Estiu reforça la programació de l’escenari del Village

El festival de la costa de Barcelona tornarà amb força aquest estiu a l’espai marítim de Pineda de Mar. L’ARTS d’Estiu ha presentat el cartell de l’onzena edició, amb els concerts destacades de Joan Manuel Serrat, que està de gira de comiat de la seva carrera, i de Pablo Alboran. Tots dos van exhaurir les entrades en només 24 hores. A tot això, l’organització ha anunciat que està ultimant la programació de l’escenari del Village, al qual se li vol donar força portant artistes emergents. Se’ls podrà veure comprant un tiquet de 3 euros, amb el qual es podrà assistir al concert, gaudir de l’oferta gastronòmica i de les paradetes del “market”.

Xevi Gómez, director de l’ARTS d’Estiu, ha donat els noms dels tres primers artistes confirmats que actuaran a l’escenari del Village com a plataforma de difusió per als artistes emergents

Quan fas un festival de música també has d’ajudar a la gent jove, als talents emergents (…) Vindran la Sara Roy, el Dave o la Clara Gispert. Són artistes que ja tenim confirmats, que ens fa molta il·lusió que passin per l’escenari del Village de l’ARTS d’Estiu.

L’ARTS d’Estiu se celebrarà del 3 al 21 d’agost, amb una programació d’espectacles i concerts diaris. Gomez ha explicat que després d’onze edicions, han trobat el punt als gustos musicals del públic de dins i fora de comarca que no falla mai a la cita de l’ARTS d’Estiu. Mostra d’això, els sold out en 24 hores de Joan Manuel Serrat o Pablo Alborán. Destaquen de la cartellera altres artistes que porten temps perseguint

Aquest any és el cas de Manolo Garcia. Des de la primera edició intente que vingui, i ara s’han donat les circumstàncies. Com també amb Pablo Alborán, a banda de la gran cartellera d’artistes que repeteixen i repetiran perquè sabem que agraden i omplen.

Earth Wind & Fire obrirà l’onzena edició del festival que organitzen el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar i l’empresa The Project, amb el suport de l’Ajuntament de Pineda de Mar, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Cultura.

Hi actuaran Hombres G, el Mag Lari, Loquillo, Antonio José, El Pot Petit, God Save the Queen, India Martínez, Joan Dausà, La Oreja de Van Gogh, David Guapo, Niña Pastori i Fangoria, entre d’altres.

Des de la direcció del festival s’aposta per un certamen “de poble i comarca” que permeti mantenir els preus populars per artistes de renom.

Sempre ha sigut la voluntat del Festival i de l’Ajuntament portar la cultura aquí, no haver-te de desplaçar per veure grans artistes, i convertir-nos en un festival de referència, com ho hem aconseguit.

Les entrades per als concerts i espectacles de l’escenari principal es poden comprar en línia al portal artsdestiu.com. Si només es vol accedir al Village, que estarà obert de 19h a 2h, s’haurà de treure un tiquet de 3 euros a taquilla.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *