L’Associació de Veïns de Codina reclama millores al parc infantil

Els usuaris de la zona infantil dels Codina s’han queixat a través de les xarxes socials de les condicions del parc. Recordem que al mes d’abril es van instal·lar cinc gronxadors de diverses tipologies i amb formes d’animals però el terra de sorra que queda enfangat quan plou, la falta d’una tanca que eviti que els nens surtin del parc i la falta d’il·luminació, han provocat les queixes dels usuaris.

Les ha traslladat a Ràdio Calella TV el president de l’Associació de Veïns de Codina, Miguel Martínez, en una entrevista a l’Info Migdia.

Venen a queixar-se que allò és un pipican enlloc d’un parc infantil. I quan van haver aquelles pluges, semblava una piscina. El primer que diuen els veïns és que com han de deixar els nens allà. Primer, que no hi ha porta. I segon, que una part, la que dona a la muntanya, no té tanca. I per allà entra i surt qui vol. Tu no pots deixar un nen al parc perquè pot pujar a la muntanya si no estàs pendent d’ell.

Martínez ha lamentat que, tot i tenir el compromís de l’Ajuntament, encara no han fet cap actuació. Ha retret que es destinin diners a obres o béns que considera poc prioritaris, com les lletres amb el nom de Calella o les escultures, i no a reparar el mur de la riera o a millorar el parc. Ha destacat que el regidor del districte, Josep Torres, s’ha preocupat i ha anat a la zona totes les vegades que li han demanat.

Torres s’ha preocupat. Jo hi ha vegades que no els entenc, perquè sí, diuen que hi estan treballant, però llençant un camió de sorra no solucionen res, perquè han de fer-ho de forma que, quan plogui, no entri tanta aigua i que no es facin tantes basses, perquè en el moment que hi ha una tempesta, s’emportarà la sorra i tornarà a estar igual. Però jo no se de quina forma ho porten des de l’Ajuntament, perquè la gent es queixa i amb raó.

El president de l’entitat veïnal ha explicat que també han demanat en diverses ocasions que es treguin uns pins que es troben en mal estat, recordant que l’any passat un dels arbres va caure sobre un cotxe.

Això ho sap la senyora Candini perquè jo li vaig dir en diverses ocasions, però es veu que no poden perquè és privat… Però quan va caure el pi, va estar a un quart d’hora o mitja hora de que no agafes a la propietària amb els dos nens. Què passa, que fins que no hi ha un accident, ningú fa res. Van dir que si que ho tallarien, perquè es veu perfectament. Avui mateix hem portat un paper per demanar que tallin els arbres, que l’ha portat un company a l’Ajuntament, perquè qualsevol dia tornaran a caure i tornaran a donar a algun cotxe. I que no donin a una persona, perquè llavors si que agafarem tot el barri i prendrem altres mesures.

Martínez ha admès que es senten oblidats i ha lamentat que, tot i que hi ha actuacions en marxa, es desenvolupen amb molta lentitud.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al president de l’Associació de Veïns de Codina, Miguel Martínez.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *