L’ATC xifra en un 5% les cancel·lacions de reserves com a conseqüència de l’atemptat

La presidenta de l’Associació Turística de Calella, Isabel Mallol, xifra en un 5 per cent les cancel.lacions de reserves a causa de l’atemptat a Barcelona. Mallol considera que després de l’impacte incial per la situació, en pocs dies, es tornarà a l’ocupació habitual per l’època. Precisament demà, aquesta associació té previst reunir-se amb el gremi d’hosteleria per fer anàlisi de les dades

Alguns turistes han decidit marxar abans del previst i altres han anul·lat les seves reserves per por després dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Tot i la duresa de la situació viscuda, des de l’Associació Turística de Calella, afirmen que l’ impacte no supera el 5 per cent de les reserves totals i es mostren convençuts que els propers dies es tornarà a la normalitat. La seva presidenta Isabel Mallol, diu que per tenir-ho del tot clar caldrà comparar aquest mes agost amb les xifres de l’any anterior i aleshores valorar.

«Hi ha hagut algunes anul·lacions, sobretot des de dijous, algú que havia d’arribar no va arribar. I en el següent cap de setmana, hi va haver anul·lacions, fins i tot, de persones que van marxar abans d’ahora perquè van dir que ja no se sentien segures en aquesta destinació. Penso que no superarà aquest primer impacte un 5 per cent del global de les cancel·lacions i ho veurem a final d’agost comparant amb l’any passat»

«la Montse Cordón que es la que porta i detecta què passa i parla amb els hotelers, es qui ha rebut aquest primer imput, que les piscines estaven plenes perquè la gent es protegeix i es queda dintre dels hotels»

 

Mallol ha elogiat la tasca de les forces de seguretat que han posat en marxa a Calella tot un dispositiu de prevenció. Unes mesures que contribueixen a fer sentir els visitants més segurs. L’Associació Turística de Calella es reunirà demà amb representants del Gremi d’Hosteleria per abordar la situació i fer intercanvi de dades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *