L’Atsoc posa a la venda les entrades per “Boig per tu”, el musical de Sau

L’Atsoc farà cinc funcions del musical “Boig per tu”, amb tots els beneficis que aniran a parar a la bossa de Calella amb La Marató per ajudar a la investigació de les malalties minoritàries. S’estrenarà el dijous 5 de desembre i la resta de representacions s’han programat pels caps de setmana del 7 i 8 de desembre i del 14 i 15 de desembre. Les entrades s’han posat a la venda al preu de 12 euros i, amb elles, l’associació teatral espera superar la xifra de recaptació de l’any passat, que va rondar els 5.000 euros. El president de l’Atsoc i director del musical, Josep Grima, ha garantit que la producció que s’està preparant agradarà i molt als nostàlgics de la música de Sau i del rock català dels anys 90 i que servirà també perquè les noves generacions descobreixin unes lletres que els transportaran a la màgia de l’estiu.

Josep Grima, president de l’Atsoc i codirector de Boig per tu, juntament amb Joan Bachs, ha avançat que el musical ens transportarà a l’època estival i als bons moments que es viuen a les seves màgiques nits.

Segur que agradarà perquè ens transportarà a l’estiu, a l’estiu que cadascú viu a la seva manera. Justament, el rock català, i les cançons de Sau, ens transportaven a l’experiència de l’estiu, a l’amor, al primer petó…

Assegura que no només és un musical per als nostàlgics, que també; sinó que vol fer arribar a la platea la il·lusió amb què els joves de l’associació estan treballant dalt l’escenari. Molts d’ells s’estrenen en el món del teatre i dels musicals amb l’obra.

Vam obrir càsting i moltíssima gent, molta, que surt no tenien res a veure amb nosaltres abans. No hi ha millor manera que compartir cultura que fer-ho amb tothom que vulgui, i això passa per agafar un compromís seriós perquè assagem entre 3 i 4 cops per setmana.

Una de les novetats més importants i que suposen un plus respecte els últims Nadals, és que hi haurà música en directe a totes les funcions. També gràcies a l’esperit col·laboratiu i solidari dels mateixos artistes.

Això és el millor de tot: els músics són gent de diferents punts de Catalunya, que es coneixien entre ells, i que han permès fer un grupet que assaja de forma independent.

Boig per tu és una producció de l’Atsoc amb música original de Joan Gallart, Ricard Reguant i Pep Sala, amb la direcció de Josep Grima i Joan Bachs, la direcció musical de Laura Contreras i la coreografia a càrrec d’Aída del Cid.

Les entrades es poden comprar des d’aquest passat cap de setmana. Costen 12 euros i tots els beneficis es destinaran a la lluita contra les malalties minoritàries a les que es dedica La Marató d’aquest 2019.

Contents de fer un espectacle a un preu molt raonable per la qualitat que s’hi dona. A més, ens fa molta il·lusió que es pugui comprar directament a la pàgina web de l’Atsoc, gràcies a una feinada tremenda que ha fet la nostra gent.

Es faran quatre passis del musical a la Sala Mozart. El dijous 5 de desembre, i els dissabtes 7 i 14 de desembre a les 21.30h; i els diumenges 8 i 15 de desembre a les 18h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.