L’AVAH fa crida per a la mostra de postres casolanes de festa major petita

El dissabte 15 de juny hi haurà la mostra de postres casolanes que organitza l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) per Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita. Aquests dies, l’entitat fa crida per animar a la participació de les calellenques i calellencs, quants més millor, per obtenir finançament per als seus projectes d’atenció sociosanitària. Muntaran parada al carrer Sant Joan, a tocar de la plaça del Mercat Municipal, on exposaran els pastissos, coques, magdalenes i qualsevol dolç, que vendran per porcions a canvi d’un donatiu.

L’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital compta amb molts particulars i pastisseries de Calella que sempre els col·laboren per a les seves iniciatives solidàries. Per festa major petita, és el torn de la mostra de postres casolanes, i fan crida per sumar-hi molta més gent. Aquest dissabte 15 de juny, al carrer Sant Joan, muntaran la parada i a primera hora – entre les nou i les deu del matí – s’hi podran portar els dolços, amb l’únic requisit que no necessitin conservar-se en fresc. Maria Antònia Pujol ha fet crida a través de Ràdio Calella TV:

L’AVAH s’ofereix a recollir les postres a domicili per a persones que no tenen disponibilitat o ho tenen difícil per desplaçar-se fins a la parada. Us hi podeu posar en contacte enviant un correu electrònic a l’adreça avahcalella@gmail.com.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *