“Sold out” dels clauers d’arcs de Sant Martí solidaris de Calella Artesana

Imatge: cedida

Durant la festa solidària de dissabte es van recaptar 971 euros per l’Associació Iris, amb objectiu de recaptar fons per a investigar el càncer i d’altres malalties pediàtriques. Part d’aquests diners van ser fruit de la venda dels clauers d’arc de Sant Martí. A la ganxetada popular es van esgotar, però encara se’n poden adquirir al local que té Calella Artesana al c. Bruguera, 34.

El símbol de l’Associació Iris, un arc de Sant Martí, corre per Calella en format clauer. Són obres de l’Associació Calella Artesana (ACA), que han teixit solidàriament per recaptar fons per la investigació del càncer i altres malalties pediàtriques. El dissabte, en la festa solidària de l’entitat, se’n van teixir més al mateix moment davant de l’èxit. La Margarita Manzano, presidenta de l’ACA, es mostra sorpresa de la resposta ciutadana, que va ajudar a pujar la xifra de recaptació als 971,50 euros.

Els clauers amb un Arc de Sant Martí encara es poden adquirir al local de Calella Artesana, al carrer Bruguera número 34 durant dos mesos més, els dilluns al matí i dimecres, dijous i divendres a la tarda, entre les 18 i 20 h.

D’aquesta manera es pot contribuir a fer pujar la xifra final, que anirà destinada a l’Associació Iris, que porta el nom de la petita canetenca que fa dos anys va ser diagnosticada amb càncer, quan tenia un any i 10 mesos. Del tractament oncològic li han quedat seqüeles, entre ells una invalidesa que els professionals esperen que es pugui revertir amb el temps i la investigació. Per això, l’Associació Iris recapta fons per poder subvencionar investigacions mèdiques relacionades amb el càncer infantil i altres malalties pediàtriques que se’n deriven.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *