Les famílies del Freta faran aquest dimecres una xocolatada solidària per al càncer infantil

xocolatada solidària

El ‘Taca’t pel càncer infantil’ torna a Calella per recollir fons per a la investigació de la malaltia. La comunitat educativa del Freta, amb l’impuls de l’AMPA, ha organitzat per demà dimecres 20 de febrer una des les xocolatades solidàries que promou un grup d’associacions de famílies de pacients de l’Hospital Sant Joan de Déu. Durant el matí serà només per als alumnes i professors, però a partir de les cinc de la tarda s’obriran les portes de la porxada de l’edifici de secundària perquè s’hi acosti tothom qui vulgui. El seu repte és incrementar la xifra de recaptació de l’any passat, que va ser de 436 euros.

Rosalia Polo, de l’AMPA del Freta, ha explicat que els cuiners de l’escola s’encarregaran de preparar uns cinquanta litres de xocolata desfeta per repartir-la a canvi d’una aportació per a la lluita del càncer infantil.

Al matí ho farem a nivell intern per als alumnes de Secundària i Batxillerat, i tot el professorat, a l’edifici de Secundària. Però a la tarda ho obrirem a tothom: estarem a la porxada de la porta que dona al carrer Jovara a partir de les cinc de la tarda. Tindrem xocolata desfeta, però també sucs i donarem també una magdalena ben gran.

Els tiquets es vendran al preu de 2 euros, i l’AMPA espera superar la recaptació final de l’any passat, que va ser de 436 euros.

Aquest serà el segon cop que des del centre s’organitza una xocolatada del Taca’t pel càncer infantil.

A tots ens afecta una mica el càncer infantil. L’AMPA i l’escola sempre ha estat vinculada a col·laborar i sabem que la investigació és el més important per lluitar contra les malalties. I per això ho vam fer.

Les associacions impulsores d’aquesta iniciativa són La lluita d’Arnau; OR Associació; Associació Aniol, sempre amb un somriure; Mua solidaris; Associació contra el rabdomiosarcoma; Associació Polseres Candela; Associació Anita; i Max Aleix.

A continuació pots recuperar íntegrament l’entrevista:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat