Una altra nit de cinema a la fresca

El Beach Festival passarà aquesta nit la pel·lícula “Las Brujas” a la pantalla gran que es muntarà a la Platja Granper seguir la programació de cinema a la fresca, i amb els peus a la sorra. És el “remake” del film que es va estrenar a la dècada dels anys 60 i que ha adaptat el director Robert Zemeckis. L’actriu Anne Hathaway interpreta la Gran Bruixa que vol portar a terme els seus plans diabòlics de convertit tots els nens en ratolins.

La pel·lícula explica la història d’un nen que acaba de perdre els seus pares en un accident de cotxe durant el Nadal del 1967, i ha de traslladar-se a viure amb la seva àvia en un petit poble d’Alabama. Allà, per la visita d’una bruixa, es veuen obligats a anar a un hotel, però la fugida no té molt d’èxit.

Octavia Spencer, en el paper de l’àvia, i Jahzir Bruno, en el del nen protagonista, completen l’elenc de la pel·lícula que es va estrenar l’any passat.

Es projectarà aquest dijous 5 d’agost a la Platja Gran dins la programació del Beach Festival que organitzen el Calella Film Festival i l’Ajuntament de Calella. L’espai estarà perimetrat per evitar aglomeracions, seguint el protocol anti-Covid.

Trolls 2. Gira Mundial és el títol de la setmana vinent. La pel·lícula es passarà el dijous 12 d’agost a la Platja Gran, a les 22h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.