L’exposició “Controles?” sobre la prevenció de les drogoaddiccions arriba a Calella

controles 20220927

Adolescents, joves, famílies i professionals dels Serveis socials de Calella podran realitzar visites virtuals a l’exposició “Controles?”. És una mostra que ofereix la Diputació de Barcelona als municipis, amb la finalitat de facilitar informació, sensibilitzar la població i evitar o retardar l’edat d’inici del consum de drogues, així com promoure bons hàbits i actituds responsables i saludables. Aquí ja s’han programat vuit visites i vuit tallers amb alumnes de 2n i 3r d’ESO de l’Institut Bisbe Sivilla i usuaris del Programa de Formació i Inclusió de Calella.

Mitjançant la interacció i les noves tecnologies; adolescents, joves i famílies podran visitar tres espais diferenciats, els quals proposen una reflexió crítica i constructiva entorn alguns dels elements relacionats amb les drogues. De forma complementària s’ofereixen també als instituts, centres escolars o professionals dels Serveis Socials, visites guiades dinamitzades 100% en línia, que permetran treballar aquesta realitat de forma més completa i a fons.

Des de l’any 2012, l’exposició Controles? ha realitzat 106 itineràncies pels municipis de la província de Barcelona i ha estat visitada per un total de 53.347 persones.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *