Localitats exhaurides per a la doble representació de “La Traviata”

El Cor Harmonia Calellenc ultima els preparatius per a la doble funció d’una de les grans obres de la història de la lírica, aquest cap de setmana a la Sala Mozart. Amb Albert Deprius al capdavant d’un equip de més de 100 persones, s’hi representarà l’òpera “La Traviata” de Giuseppe Verdi, amb totes les entrades exhaurides gairebé des del primer dia que es van posar a la venda.

traviataVioleta i Alfredo són els protagonistes de la història d’amor amb final tràgic que va composar Giuseppe Verdi inspirant-se en la novel·la La Dama de les Camèlies. Ella, una famosa cortesana francesa i ell un noble adinerat que veuen truncat el seu amor per les convencions socials del segle XVII.

És una de les grans obres de la lírica romàntica, és de les més representades a tot el món, i algunes de les àrees que s’hi interpreten formen part de l’ideari musical de molts. La Traviata es representarà aquest divendres 1 de juliol i el diumenge 3 de juliol a la Sala Mozart, a càrrec del Cor Harmonia Calella. Una gran producció sota la direcció artística d’Albert Deprius, qui ha confirmat en una entrevista al Bon dia que les localitats es van exhaurir poques hores després de posar-les a venda.

“És gratificant veure que el públic ha respost, veurem si també ho fa després de les funcions amb aplaudiments; i també ens alegra molt veure la bona disposició dels que venen a tocar i a cantar amb nosaltres, a col·laborar”, ha comentat Deprius, qui ha fet referència al condicionants de l’espai on es faran les representacions. “Malgrat tot, s’hi avenen”, s’ha felicitat.

Equip artístic i tècnic, en total prop d’un centenar de persones, han estat treballant de valent per polir aquest espectacle que, recorda Deprius, és una de les obres mestres de la lírica. Ha comentat que la posada en escena serà minimalista.

“Són tres actes que es transformen en quatre, perquè el segon està partit en dos quadres, i en cadascun s’exigeix un ambient diferent, amb atrezzo i escenografia pròpia”, ha dit el director artístic. “El primer acte passa a la casa de Violeta, a París, mentre que el segon es desenvolupa a la casa de camp que comparteix amb l’Alfredo, on han anat a viure-hi al cap de tres mesos, a les afores”, ha apuntat a mode explicatiu.

El Cor Harmonia Calellenc torna a confiar en Ricardo Estrada per a la direcció musical de l’espectacle.

Ràdio Calella TV enregistrarà les dues funcions i en farà un vídeo que es podrà visualitzar a través de la web de calellatv.cat i radiocalellatv.cat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *