El campus d’estiu del CF Calella obre inscripcions

Imatge d'arxiu

L’oferta de lleure per aquest estiu a Calella s’està planificant en previsió que s’avanci en la desescalada segons el previst. El CF Calella farà un campus de tecnificació de futbol al Camp de Mar, entre el 29 de juny i el 31 de juliol. S’han obert inscripcions, que poden ser també per setmanes. Des del club es garanteix el compliment de totes les mesures de seguretat per evitar la transmissió del coronavirus.

El campus d’estiu del CF Calella es farà a les tardes, de 16 a 20h, al Camp de Mar. Es combinaran les sessions de tecnificació amb activitats de lleure, tal com ha explicat el vicepresident, David Garcia.

Sempre es comença amb activitats aquàtiques, per la proximitat amb la platja, o alguna excursió per setmana, i després activitats concretes de tecnificació de futbol.

Les inscripcions es poden fer per setmanes (50 euros per setmana) o per tot el campus (230 euros). S’aplicaran descomptes del 10% als jugadors del club i als que hi tinguin algun germà o germana. Es donarà equipació a tots els inscrits.

Les places són limitades. Per a més informació cal trucar al coordinador del campus d’estiu, Fede Saracho, al 620 617 771.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *