Mishima + Quimi Portet al NEC

El Parc Dalmau tornarà a acollir un concert (doble) de gran format dins la programació del NEC 2024. És l’única proposta que s’ha avançat, a l’espera de la presentació del cartell complet del festival musical que organitzen l’Ajuntament de Calella i l’Associació Promoció Artistes i Músics. El dissabte 20 de juliol hi actuaran Mishima i Quimi Portet, i les entrades s’han posat a la venda anticipada a entrapolis.com al preu de 20 euros.

Dos dels noms més emblemàtics de l’escena musical catalana passaran aquest estiu per l’escenari del Parc Dalmau. El NEC 2024 consolida la seva aposta de concert de gran format en un espai que, per aquesta edició, reforça serveis per al públic assistent.

La nit del dissabte 20 de juliol s’obrirà amb l’actuació de Mishima.

El grup de David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra van presentar el seu novè disc Amb l’aigua clara l’any 2022, amb cançons de cites de Vinyoli i Tristany i Isolda, i referències a l’actriu Mia Khalifa.

Seguidament, el cantant i compositor Quimi Portet.

Si plou ho farem al pavelló és el títol de l’onzè i últim disc en solitari de Portet, amb una trajectòria de reconegut prestigi com a membre cofundador d’El Último de la Fila amb Manolo Garcia.

El Parc Dalmau obrirà portes a les vuit del vespre. Hi haurà un espai gastronòmic amb food trucks i servei de bar, amb una zona de taules i cadires. Hi haurà música dj per ambientar els moments previs als concerts, i per seguir la festa després.

La venda anticipada d’entrades es fa en línia al portal entrapolis.com.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *