Més de 400 atletes podran participar en les II Olimpíades de la Gent Gran

20230323_115222

Quatre anys més tard, tal com marca la tradició, Calella tornarà a acollir la segona edició de les Olimpíades de la Gent gran. Una iniciativa sorgida l’any 2019 de l’Esplai Caixa i que busca fomentar la pràctica esportiva entre el col·lectiu de més de 65 anys. S’organitzaran la primera setmana de juliol, al passeig Manuel Puigvert, i es podrà competir amb més de 14 modalitats diferents. S’espera que participin més de 400 atletes i 100 voluntaris. La novetat principal és que l’organització compta enguany amb la col·laboració de Calella Marxa.

La gent de l’Esplai ha decidit associar-se amb Calella Marxa per a l’organització de les segones Olimpíades. Josep Maria Granyó, president de l’Espai Caixa i impulsor de les jornades, ha destacat, en la roda de premsa de presentació, la importància d’aquesta nova col·laboració que permetrà donar un impuls més a les Olimpíades.

L’associació que hem muntat per les 2es olimpíades, és una associació perfecta per optimitzar-les. És un esdeveniment molt important per recuperar el temps perdut i l’esperit olímpic. Com també les ganes de viure i participar després d’una pandèmia molt complicada pel nostre col·lectiu.

La segona edició es durà a terme del 2 al 8 de juliol al Passeig Manuel Puigvert. L’objectiu dels organitzadors és poder arribar als 400 participants, i per això ja preveuen que necessitaran més de 100 voluntaris. Seran els responsables del bon funcionament de les proves, que s’encarregaran de l’arbitratge, tasques de control i vigilància, i de suport als participants.
Les modalitats en què es podrà competir seran bitlles catalanes, llançament de pilota, petanca, bàsquet 3×3, natació, marxa nòrdica, bàdminton, escacs, dards, domino, rummikub, tir a l’arc, i la modalitat estrella de l’anterior edició, futbolí humà.

Per la seva part, l’alcalde de Calella, Marc Buch, ha volgut mostrar el seu suport i agraïment als organitzadors, i ha demanat la implicació de tots els calellencs i calellenques.

El repte d’aquestes segones olimpíades, que segur que seran millors, és implicar a tothom. Que vingui gent de totes les edats a fer de voluntaris, implicar a totes les entitats esportives i fer ciutat. És això el que hem d’aconseguir, la implicació de tothom i remar plegats per fer ciutat.

La segona edició de les Olimpíades de la Gent Gran s’organitzaran amb la col·laboració de Calella Marxa i amb el suport de l’Ajuntament de Calella, el Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona.

Recupera l’acte de presentació: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *